El grup cinqué de Segona RFEF parla valencià

La Nucia, l'Intercity, l'Hèrcules i l'Alzira ocupen els primers quatre llocs després de guanyar els respectius partits de la jornada 15

Els jugadors de l'Intercity celebren un gol
Els jugadors de l'Intercity celebren un gol / Twitter: @CFIntercity

La jornada 15 del grup cinqué de Segona RFEF deixa quatre equips valencians al capdavant de la classificació. La Nucia, l'Intercity, l'Hèrcules i l'Alzira ocupen els quatre primers llocs després de guanyar els seus respectius partits. Només l'Atlètic Llevant, que ha perdut el derbi contra l'equip de Sant Joan d'Alacant , i l'Eldenc, que ha empatat a Toledo, no han sumat els tres punts.

La Nucia referma el lideratge

La Nucia ha tingut més problemes dels que reflecteix el 0-3 final per a doblegar el cuer del grup, el Marchamalo. L'equip de César Ferrando no ha inaugurat el marcador fins al minut 72, mitjançant Manu Viana. Cristian Martínez i Fofo a les acaballes del duel han arredonit el tercer triomf seguit i refermen l'equip en el lideratge.

L'Intercity s'endú el derbi

L'Intercity segueix els passos de La Nucia després de guanyar el derbi de la jornada contra l'Atlètic Llevant (2-0). L'equip de Sant Joan d'Alacant s'ha retrobat amb la victòria després de l'empat contra l'Atlètic Pulpileño, gràcies als gols de Pol Roigé i Kecojevic en la segona part. Tot i la derrota, el filial granota es manté en la zona tranquil·la de la classificació.

L'Hèrcules posa la directa

L'Hèrcules és ara mateix l'equip més en forma del grup cinqué de Segona RFEF. Els alacantins han aconseguit la quarta victòria seguida en superar l'Atlético Mancha Real 1-2. Dos gols de Pedro mantenen l'equip entrenat per Sergio Mora en el tercer lloc de la classificació, a només tres punts del primer lloc, que dona l'accés directe a Primera RFEF.

L'Alzira mira cap a dalt

Després d'un inici complicat en la nova categoria, l'Alzira ja comença a mirar cap a dalt. L'equip de Dani Ponz és quart després de golejar el Yugo Socuéllamos 3-0 al Luis Suñer Pico. Zarzo, per partida doble, i Chema Moreno han marcat els gols que han sentenciat el partit en la primera part.

L'Eldenc no passa de l'empat a Toledo

L'Eldenc ha deixat escapar una victòria que tenia encarrilada a casa d'un dels equips de la zona baixa de la taula, el Toledo (1-1). Pablo ha avançat l'equip de José Juan Romero en la primera part, però l'expulsió d'Ortuño en els primers minuts de la segona l'ha acabat penalitzant.