Els grans clubs valencians premien la fidelitat

Les campanyes d'abonaments del València, el Llevant i el Vila-real comparteixen la filosofia.

Els grans clubs valencians premien la fidelitat
Els grans clubs valencians premien la fidelitat

Premiar l'assistència a Mestalla, el Ciutat de València i l'Estadi de la Ceràmica s'ha convertit en una prioritat per als tres equips valencians de la màxima categoria. El repte de futur és consolidar i ampliar la massa social en una època en la qual està canviant el paradigma de seguiment del futbol, a causa de la gran diversitat horària i de les retransmissions televisives.

Un total de 9.261 granotes no hauran de pagar

Entre les entitats més pioneres, cal destacar el pas avant que va fer el Llevant al seu dia i que sembla que ara ha fet escola. Per segona temporada, el club d'Orriols tornarà a regalar l'abonament als aficionats que acrediten haver assistit als 19 partits de lliga. El club renova aquest compromís, que enguany farà que es beneficien de la gratuïtat dels abonaments un total de 9.261 seguidors que acudiren a tots els partits de lliga disputats a Orriols durant la temporada passada.

Amb el lema “Nous reptes”, la campanya granota té entre els al·licients la gratuïtat de l'abonament per a tots els fills i néts nascuts entre 2004 i 2013. D'altra banda, el preu dels abonaments de les noves altes serà el mateix de la temporada passada. En aquest sentit, els preus oscil·len entre els 95 euros de la grada Levante Fans i els 2.500 de la Llotja Vip, passant pels 580 de la Tribuna Central.

La Champions, a canvi d'una pujada simbòlica

El València CF, per la seua banda, facilita que els abonats puguen gaudir dels partits de Lliga, Lliga de Campions i Copa del Rei, tot i que s'arribara a les semifinals en aquestes dues competicions. És la primera vegada que el club de Mestalla disputa la màxima competició europea i facilita als seus abonats que no hagen de fer un esforç econòmic addicional durant la temporada per a adquirir un paquet extra per a la Lliga de Campions. Així, amb una mitjana de 60 euros d'increment respecte de l'any passat, els abonats del València poden gaudir també de la més esperada de les competicions.

El club de Mestalla, això sí, sabedor de la dificultat que suposa el desplaçament a l'estadi entre setmana, sobretot per a aquells seguidors procedents de comarques llunyanes, permetrà que els abonats puguen alliberar el seu seient perquè siga utilitzat per un altre aficionat. A canvi, l'abonat que ho faça tindrà un descompte proporcional en l'abonament de la pròxima temporada. De nou, com en el cas del Llevant, l'entitat de Mestalla reconeix els abonats més fidels i els premia d'una temporada per a l'altra. Al marge d'aquesta especificitat, els preus oscil·len entre els 1.525 euros de la Tribuna Central i els 240 del Gol Xicotet Alt.

El mateix preu per als groguets més fidels

A Vila-real també es reforça el vincle amb els seguidors més compromesos i, amb el lema “Un color, un sentiment”, el Vila-real congela el preu dels abonaments dels seus socis més fidels respecte de la temporada passada. Amb el seu abonament, el seguidor groguet podrà gaudir de la Lliga, la Copa i la Lliga Europa, i també dels partits del planter. El Vila-real manté el preu dels abonaments or i plata en la seua condició de VYP (Very Yellow People), que requeria no faltar a més de tres i sis partits, respectivament, de la temporada passada.

Això sí, s'ha augmentat el preu dels abonaments generals. Així, oscil·len des dels 90 euros dels fons, als 600 de la tribuna per als abonats or, mentre que els nous abonats pagaran des dels 165 euros als 700. Al marge d'aquestes localitats queda, com a abonament més car, el de la Súper Tribuna, de 1.600 euros, que ja es va posar en marxa la temporada passada.

També et pot interessar

stats