El granota Roger Martí, nou cas de Covid-19

El Llevant ha anunciat que després del contagi del davanter s'han repetit proves PCR a la resta de la plantilla.

El davanter del Llevant, Roger Martí, durant el partit contra el Granada
El davanter del Llevant, Roger Martí, durant el partit contra el Granada / Efe.

El Llevant ha anunciat que després de les proves PCR realitzades divendres a jugadors, tècnics i empleats, els serveis mèdics del club han rebut la notificació d'un nou cas positiu, el de Roger Martí.

El davanter ja es troba aïllat, complint el protocol sanitari, sota el control i el seguiment dels serveis mèdics del club. Seguint el protocol de la Lliga, tots els jugadors, tècnics i empleats amb contacte directe amb l'equip han repetit aquest dissabte les proves PCR i també s'han realitzat la prova d'antígens.

L'Alabés descarta més positius

El rival dels granota, l'Esportiu Alabés ha tornat aquest dissabte a la normalitat en descartar-se més resultats positius en la primera plantilla després de detectar el cas de Jorge Franco, Burgui, que continua aïllat al seu domicili i amb símptomes lleus.

L'equip basc va seguir amb el protocol sanitari i els integrants del primer equip es van sotmetre dissabte a nous tests d'antígens, que han resultat negatius. L'Alabés s’entrenarà aquest dissabte amb vista al partit contra el Llevant després d’haver desinfectat per complet les instal·lacions d'Ibaia.

També et pot interessar

stats