Danjuma rescata el Vila-real a Granada (1-4)

L'equip groguet ha estat a punt de deixar escapar un triomf que tenia molt ben encarrilat, per excés de confiança

Danjuma celebra un dels gols
Danjuma celebra un dels gols / La Liga
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
18 de febrer 2022 - 19:05 Actualitzat: 19 de febrer 2022 - 16:43

El Vila-real ha tret una victòria important a Granada (1-4) que li permet situar-se momentàniament en la zona Champions, a l'espera de la resta de resultats de la jornada. L'equip groguet ha sigut molt superior en una primera part en què ha pogut sentenciar el partit i ha acabat patint en una segona part nefasta. La superioritat de la primera part ha relaxat en excés els jugadors d'Unai Emery, que ja pensaven en el partit de dimarts contra la Juventus. En la segona, han acabat sotmesos pels andalusos, que han disposat de nombroses ocasions per empatar i fins i tot culminar la remuntada. Asenjo, aturant les envestides locals, i Danjuma, amb un hat-trick, han evitat l'entropessada.

El Vila-real ha trobat el context perfecte tres dies abans del partit d'anada dels huitens de la Champions: un rival que l'ha deixat jugar a plaer. L'equip groguet ha aprofitat les facilitats defensives del Granada per a agafar un còmode avantatge sense fer res de l'altre món. Danjuma, de penal, ha inaugurat el marcador en el minut 35 i quatre minuts després ha marcat el segon després d'una errada de la defensa local. El neerlandés s'ha retrobat amb el gol quatre mesos després, tot i que tan sols ha jugat cinc partits en aquest període per la lesió que ha patit. L'equip d'Emery ha perdonat fins i tot el tercer abans del descans.

Tan fàcil ho ha vist l'equip groguet, que ha eixit adormit i contemplatiu en la represa. Semblava un partit nou, amb un Vila-real superat en totes les accions i amb un Asenjo salvador evitant mals majors. Era qüestió de temps que marcara el Granada. I el gol ha arribat el minut 61 davant la passivitat d'un Emery que, tot i veure's superat, no ha mogut cap peça buscant la reacció. El triple canvi introduït després de l'1-2 tampoc ha tingut efecte i els andalusos han continuat assetjant la porteria d'Asenjo. Només un miracle ha evitat que empataren o que fins i tot li pegaren la volta al partit. Però Danjuma no estava disposat a deixar perdre els dos gols d'avantatge i, una altra vegada de penal, ha fet el gol de la sentència, per a arredonir el seu primer hat-trick com a groguet. El partit s'ha acabat amb aquesta acció, encara que Moi ha tingut temps de marcar el quart i definitiu en el temps afegit.

Dimarts, contra la Juventus, no podran haver-hi aquestes desconnexions si es vol tindre alguna opció de classificació per als quarts de final de la Champions League.

També et pot interessar

stats