Diumenge de resurrecció granota (1-4)

El Llevant guanya a Granada i se situa a només quatre punts de la permanència amb díhuit encara en joc

Morales celebra el gol
Morales celebra el gol / Miguel Ángel Molina (Efe)
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
16 d'abril 2022 - 18:01 Actualitzat: 17 d'abril 2022 - 16:04

El miracle encara és possible. El Llevant ha guanyat el Granada 1-4 amb un omnipresent Morales, autor d'un gol i dues assistències, i manté més vives que mai les opcions d'aconseguir la permanència en Primera Divisió. Amb la victòria al Nuevo Los Cármenes, els d'Alessio Lisci se situen a només quatre punts de la zona de salvació, que marca ara mateix el Mallorca. 

El Llevant ha començat molt millor el partit que el Granada, que ha pogut acusar la pressió d'haver de guanyar per a no complicar-se la vida. Liderat per un gran José Luis Morales, l'equip granota ha imposat el seu ritme de joc i ha començat a arribar amb perill a la meta defesa per Luis Maximiano. Dani Gómez, al quart d'hora, ha fet justícia i ha avançat els visitants en aprofitar una assistència de Morales. El gol ha deixat encara més tocats els andalusos i el Llevant ha disposat de diverses ocasions per a deixar el partit pràcticament vist per a sentència. Però la falta d'encert cara a porteria ha deixat el marcador en 0-1 en el descans.

En la represa, els locals han eixit molt més intensos a la recerca de l'empat. Dani Cárdenas s'ha lluït en una acció amb el valencià Jorge Molina i el Granada ha demanat dos penals en l'àrea granota que l'àrbitre no ha considerat xiular. En canvi, a instàncies del VAR, sí que ha assenyalat un penal de Germán sobre Morales, que, a més, ha suposat l'expulsió del defensa local. Morales no ha perdonat i ha ampliat l'avantatge granota. Malsa, novament amb assistència del capità, ha marcat el tercer, que, a més, igualava el goal-average particular amb el Granada. Però Collado, ja en temps afegit, ha retallat distàncies. Encara ha hi hagut temps perquè Soldado marcara el quart i deixara el goal-average empatat. 

El somni de mantindre la categoria es queda a només quatre punts quan encara n'hi ha díhuit en joc. Feia cinc mesos i mig que els granotes no estaven tan prop de la salvació, precisament, després del partit contra el Granada al Ciutat de València de la jornada 12. Tot un diumenge de resurrecció granota.

També et pot interessar

stats