Gran victòria del València contra el Santa Teresa (5-0)

Amb dos gols de Candela Andújar, un de Cristina Cubedo, altre de Marta Carro i també un de Salmi.

Important triomf del València en la Lliga Iberdrola contra el Santa Teresa per un contundent 5 a 0. No ha trobat molta resistència l'equip taronja que al descans ja vencia per 2 a 0.

La ciutat esportiva de Paterna ha sigut l'escenari d'un partit sense públic i es dona la circumstància que ha sigut la primera victòria a casa des que la pandèmia de Covid-19 va interrompre la competició al març. L'equip de Badajoz no ha tingut opcions en cap moment i només amb el 2 a 0 ha inquietat la porta de la valencianista Enith.

El triomf situa les xiques de José Bargués en la sisena posició de la taula amb nou punts, dos victòries, tres empats i una derrota.

Els gols valencianistes els han anotat en la primera part Cristina Cubedo i Marta Carro, la segona de remat de cap. En la represa, han arredonit el marcador Salmi en el 66 i Candela Andújar, per partida doble; l'últim de molt bella factura des de fora de l'àrea.