Gran vesprada de futbol al Martínez Valero on l’Elx ha tornat a guanyar un mes després

Els de Pacheta es desfan, no sense dificultats, d’un Numància rocós amb gols de Manolín Sánchez i Jonathas.

Jonathas aconsegueix el primer gol en la seua segona etapa en l'Elx
Jonathas aconsegueix el primer gol en la seua segona etapa en l'Elx / La Lliga

Els castellans han botat al terreny de joc sense complexos i han exercit una forta pressió sobre l’Elx que, a poc a poc, els de Pacheta han aconseguit controlar amb un joc combinat molt directe. Escriche ha tingut un mà a mà amb Dani Barrio que ha resolt el porter del Numància i, pocs minuts després, Manolín Sánchez feia l’1 a 0 de cabotada potentíssima i imparable. Un gol de raça, sens dubte.

El partit ha quedat totalment trencat amb la inexplicable expulsió del lateral del Numància Héctor Hernández, que ha llançat a Óscar Gil un puntelló a la cuixa més propi d’arts marcials que d’un partit de futbol. Inexplicable perquè la disputa s’ha registrat al mig del camp i en una jugada intranscendent.

Amb 10, el Numància s’ha protegit i ha perdut l’alegria. L’Elx, per la seua banda, ha fet un pas avant i al mateix temps que protegia ben bé la rereguarda, allargava atacs per les bandes.

Així, en una falta favorable a l’Elx, justament al cercle central, Manolín treia ràpid i li posava el baló avançat Pere Milla, qui centrava mil·limètricament al punt de penal on Jonathas, l’ídol de l’afició franjaverda, afusellava a plaer.

El Martínez Valero embogia en vore marcar per primera vegada el seu fill pròdig en la seua segona etapa com a franjaverd.

Amb el 2 a 0, el partit ha mort plàcidament.

Amb els 3 punts d’este diumenge, l’Elx es manté en llocs de promoció d’ascens a Primera Divisió en ocupar la sisena plaça amb 43 punts.

També et pot interessar

stats