El gran gol de Parejo només val un punt

L'Alabés empata (1-1) en una fluixa segona part del València.

El xut de Parejo no pot aturar-lo Pacheco
El xut de Parejo no pot aturar-lo Pacheco / LaLiga

El València ha empatat a un a Mendizorrotza en un partit en què s'ha avançat amb un gran gol de Dani Parejo en el minut 34. El capità ha tret una falta directa i no ha errat. Amb un xut fort i col·locat, el baló ha entrat per l'escaire de Fernando Pacheco, que no ha pogut fer res. Jugada possiblement assatjada perquè en el llançament Carlos Soler s'agenolla lleugerament per a permetre el llançament de Parejo. Siga com siga, un gran gol que permetia avançar-se al València i que obria la possibilitat que l'equip guanyara el primer partit en Lliga fora de casa durant 2020. L'última volta que va véncer a domicili va ser al camp del Llevant en el mes de desembre.

El VAR no va considerar penal una caiguda de Txérixev davant de Pacheco

Abans del gol de Parejo, l'àrbitre no ha vist, ni el VAR ha considerat, penal una acció del guardameta Pacheco, que ha tombat Txérixev a l'àrea i impedeix una autopassada del rus que el deixava a soles davant de la porteria. Més enllà de tot això, el València ha fet una bona primera part, especialment després del gol de Parejo, en què ha intentat marcar el segon, però sense tindre fortuna.

Coquellin i Rodrigo han reaparegut

En la segona part el València s'ha vist dominat pels locals, que en el minut 73 han obtingut la recompensa amb un gol d'Edgar Méndez en un baló que havia pentinat Laguardia en la treta d'una falta. El VAR ha revisat si hi havia fora de joc i finalment el gol ha pujat al marcador. No hi ha hagut, en tot cas, reacció valencianista, excepte en alguna jugada aïllada.

Com a bones notícies, cal destacar la reaparició de Coquelin i Rodrigo. El francés ha tingut una oportunitat de marcar a les acaballes del partit. També ha eixit al camp Gonzalo Guedes, amb una actuació irregular. En un jugada ha rebut un colp al mentó que ha esglaiat els jugadors. Amb la samarreta plena de sang, ha eixit a la banda durant uns minuts per a tornar després.

El València, seté amb 42 punts

El València només trau un punt de Mendizorrotza i continua seté amb 42 punts, fora dels llocs europeus. Sentiment amarg en un partit que podrien haver guanyat després del gol de Parejo, però que també podrien haver perdut en els minuts de descompte si Diakhaby no arriba a rebutjar amb el peu un baló de Joselu que anava directe a porteria. Ara toca rebre l'Atalanta en Champions i esperar el miracle i/o la reacció heroica per a remuntar un 4-1 a Mestalla en un partit que, a més, serà a porta tancada i sense públic.