Gracia, de moment, continua sent entrenador del València CF

L'entrenador no ha dirigit hui la sessió d'entrenament, ja que ha anat a les oficines del València CF per a reunir-se amb Anil Murthy.

Gracia, de moment, continua sent entrenador del València CF
Gracia, de moment, continua sent entrenador del València CF

Javi Gracia continuarà entrenant el València tot i les diferències amb la propietat després de la falta de fixatges en el mercat estival. L'entrenador ha sigut citat a la seu del club del Mestalla per a reunir-se, en principi, amb el president i els executius de Meriton a València. Gracia, qua ha acudit amb el seu representant, va demanar expressament aquesta reunió, i també parlar directament amb el màxim accionista, Peter Lim.

Amb el tancament del mercat de fitxatges en blanc, i amb la venda de jugadors importants com ara l'excapità Parejo, Coquelin, Ferran Torres o Rodrigo Moreno, la tensió s'havia disparat entre Meriton i Javi Gracia. El tècnic assegura, en públic i en privat, que l'equip ha quedat molt minvat i que caldrà rebaixar els objectius que històricament assumeix una entitat com el València CF. El president Anil Murthy, portaveu de Peter Lim a València, reconeix que hi ha baixes importants, però manté que s'ha format un conjunt competitiu. L'entrenador ha rebut el suport dels pesos pesats del vestidor. Gayà, Paulista, Soler o Jaume, els quatre capitans, li han demanat que continue a la banqueta. En tot cas, el futur de Javi Gracia està en l'aire. La reunió de hui a la seu del València CF serà clau per a vore si continua o no a la banqueta de l'equip.

També et pot interessar

stats