Gracia espera fitxatges encara que siga en l’últim minut

L'entrenador del València no sap si el club farà incorporacions abans del tancament del mercat.

Javi Gracia, en un moment de la roda de premsa

L' entrenador del València, Javi Gracia, ha comparegut davant els mitjans de comunicació en la prèvia del partit de demà, corresponent a la jornada 4 de lliga, contra la Reial Societat. Tot i la proximitat del partit, bona part de la roda de premsa l' ha protagonitzada la falta de reforços de l' equip en el mercat de fitxatges, que es tanca el dilluns 5 d' octubre.

El tècnic navarrés ha comentat que no té novetats respecte a la possible arribada de nous jugadors, que es manté totalment al marge de les operacions que puguen estar en marxa als despatxos del Mestalla, i que espera que, encara que siga a última hora, el club puga incorporar algun futbolista.

També ha confessat que fa dos setmanes que no parla amb el president Anil Murthy, i que manté una interlocució diària amb Miguel Ángel Corona, tot i que no té clar que el màxim responsable de la secretaria tècnica del club siga coneixedor de les negociacions actuals.

En l' aspecte purament esportiu, Javi Gracia ha manifestat que el seu equip necessita millorar la consistència defensiva per a aspirar a guanyar partits, i que els dos pròxims enfrontaments contra la Reial Societat i el Betis poden ser una bona pedra de toc a l' hora de saber per quins objectius pot competir el València aquesta temporada.

Després de la roda de premsa, el club ha fet pública la convocatòria per al partit de demà, a les 19:00 h, al Reale Arena. La principal novetat és l' entrada de Jasper Cillessen, recuperat de la lesió muscular. Per contra, Carlos Soler, Txérixev, Paulista i Mangala han tornat a quedar-se fora de l' expedició valencianista, que volarà demà al matí cap a terres basques.

També et pot interessar