Gracia diu que Murthy li ha assegurat que Kondogbia es quedarà

L'entrenador del València creu que les valoracions del futbolista són personals i que les haurà d'explicar ell .

Roda de premsa de Javi Gracia prèvia al derbi contra el Villarreal

En la prèvia del partit que aquest diumenge enfrontarà el València i el Villarreal, l'entrenador de l'equip del Mestalla, Javi Gracia, ha explicat que el president del club, Anil Murthy, li ha assegurat que Geoffrey Kondogbia es quedarà tot i l'interés de l'Atlètic de Madrid.

El tècnic navarrés ha eixit del pas a les declaracions del migcampista centreafricà en què acusava Murthy d'haver-lo enganyat. Així, ha dit que aquestes valoracions són personals i que les haurà d'explicar ell. "Jo com a entrenador el que intente és tindre el jugador disponible i lamentablement no el tindrem", ha lamentat.

Pel que fa a la seua situació després que la setmana passada posara el seu càrrec a disposició del club en sentir-se enganyat per la falta de fitxatges, ha assegurat que es queda en l'entitat molt content i que fins i tot espera estar més allà d'aquesta temporada. L'entrenador s'ha mostrat orgullós de la plantilla que té i ha dit que, independentment de les circumstàncies puntuals, mai es penedirà d'haver firmat amb el València.

Respecte al rival d'aquesta sisena jornada de Lliga, Gracia ha apuntat que visiten un rival difícil, amb una plantilla de nivell, que aquesta temporada juga l'Europa League i que aspira a acabar la Lliga entre els quatre primers. No obstant això, s'ha mostrat convençut que el València pot plantar cara als groguets.

També et pot interessar

stats