El govern espanyol rebutja la Superlliga i demana una "solució pactada"

Considera que "l'esperit esportiu ha de quedar patent a través de la recerca d'un acord ampli"

El ministre de Cultura i Esport, Jose Manuel Rodríguez Uribes
El ministre de Cultura i Esport, José Manuel Rodríguez Uribes

El govern espanyol ha expressat el seu rebuig a la iniciativa de crear una Superlliga de futbol que promouen, entre altres, el Reial Madrid, l'Atlètic de Madrid i el FC Barcelona, i ha fet una crida al diàleg a totes les parts per a trobar una "solució pactada" que siga beneficiosa per a tots.

Des de la Moncloa s'ha traslladat el rebuig a la iniciativa perquè es considera que "ha sigut pensada i proposada sense comptar amb les organitzacions representatives d'aquest esport, tant en l'àmbit nacional com internacional".

El ministre de Cultura i Esport, José Manuel Rodríguez Uribes, ha mantingut reunions i converses durant tota la jornada, entre altres, amb els presidents de la UEFA, la RFEF, la Lliga de Futbol Professional, així com amb els presidents del Futbol Club Barcelona, l'Atlètic de Madrid i el Reial Madrid, els equips espanyols que donen suport a aquesta iniciativa.

Amb aquests ha defés que s'ha de tornar a la senda del diàleg i de l'acord en els àmbits de decisió i organització als quals aquests mateixos clubs pertanyen, per tal d'aconseguir "una solució pactada que siga convenient per al futbol i l'esport", tant als organismes nacionals i internacionals com als equips, els professionals i l'afició en general.

El govern ha subratllat que "l'esperit esportiu ha de quedar patent a través de la recerca d'un acord ampli" i ha aclarit que en els seus contactes ha constatat la disposició de totes les parts al diàleg, que ha confiat que "fructifique amb un acord beneficiós per a tots".

També et pot interessar

stats