Golejada del València en la primera victòria lliguera a Mestalla

Els valencianistes trenquen la sequera golejadora amb un doblet del davanter Santi Mina i una tercera diana de Kevin Gameiro.

Santi Mina celebra el segon gol davant del Rayo a Mestalla amb el porter Jaume Doménech | Efe
Santi Mina celebra el segon gol davant del Rayo a Mestalla amb el porter Jaume Doménech | Efe
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
Amàlia Sebastián
24 de novembre 2018 - 19:35

El València ha aconseguit el primer triomf en lliga aquesta temporada davant de la seua afició, amb una victòria per 3 a 0 contra el Rayo Vallecano, que acaba també amb la sequera de gols que el convertien en l'equip amb menys encert de la competició. Amb aquesta victòria, els valencianistes certifiquen una bona ratxa de resultats en els últims tres partits, en què han aconseguit guanyar el Getafe en la Lliga i al Young Boys en la Lliga de Campions.

Després d'uns primers minuts prou igualats, el València ha tingut la primera ocasió de marcar en el minut 16, quan Gonçalo Guedes ha eixit a la contra i ha disparat a porta la pilota, parada pel porter Dimitrievski. A partir d'aquest moment, el conjunt de Marcelino García Toral ha començat a guanyar confiança enfront d'un Rayo que cada vegada ha anat perdent més força fins que en el minut 34 Santi Mina ha aprofitat per a marcar, gràcies a un baló pentinat per Rodrigo que l'ha deixat sol davant de la porteria rival.

En la segona part, els valencianistes han buscat l'ocasió de tornar a marcar des del primer moment i Mina, en el minut 61, ha confirmat el bon estat de forma, amb 6 gols en 5 partits, amb la segona diana del partit.

Amb un Rayo Vallecano totalment desdibuixat, Gameiro, que ha entrat al terreny de joc en substitució de l'autor del doblet, ha sentenciat el partit amb un tercer gol servit en safata pel davanter Rodrigo, que ha sigut fonamental en la victòria valencianista.

En els últims minuts del partit, els de Marcelino han abaixat les revolucions reservant les forces per al partit de Lliga de Campions de dimarts contra la Juventus de Torí i el Rayo Vallecano ha tingut només una ocasió en un xut d'Álvaro García, parat per les mans de Neto.

També et pot interessar

stats