Golejada a Malta amb gust valencià (7-0)

Cazorla, amb aquest nivell, apunta a titular en l'Eurocopa.

Cazorla celebra el seu gol
Cazorla celebra el seu gol / Román Ríos (Efe)
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
Gustavo Clemente
16 de novembre 2019 - 00:56

La golejada a Malta no ha sigut tan grossa com la mítica, però sí més valenciana. Cazorla, Bernat, Albiol, Pau Torres, Alcàcer i Bernat han sigut protagonistes d'una golejada a Malta que té un protagonisme clar de jugadors valencians o que militen en equips valencians. Morata, Cazorla, Pau Torres, Sarabia, Dani Olmo, Gerard Moreno i Jesús Navas han sigut els golejadors.

Cazorla juga i fa jugar

Un cas digne de mostrar-se a les escoles de futbol. Cazorla, amb aquest nivell, apunta a titular en l'Eurocopa. El seu partit contra Malta, condensat en menys d'una hora, ha alçat el públic del seient. Ha marcat el seu gol, ha fregat el doblet. Ha jugat i ha fet jugar.

Gerard, per fi s'estrena

Gerard Moreno ha signat un partit més que notable, participatiu, vertical. Ha signat dues assistències de gol. Li han anul·lat un gol reglamentari i, finalment, ha pogut estrenar-se. Ha marcat a passada de Bernat.

Pau Torres fa un gol de rècord

Poques vegades, o cap, es deu haver vist que un debutant que entra al terreny de joc com Pau Torres isca al camp i marque en el primer toc. De rècord.

També et pot interessar

stats