Golejada del Llevant, victòria del València i derrota del Vila-real

El repàs de la jornada en Lliga F ha deixat dues victòries i una derrota per als equips valencians

BeFunky collage (13)
Jugadores del Llevant, Vila-real i València, en acció durant la jornada 19 de la Lliga F / À Punt Esports

Desena victòria consecutiva del Llevant. Les jugadores d'Orriols han guanyat per 5 a 0 el Llevant Les Planes de Sant Joan Despí. Alba Redondo i Mayra Ramírez han fet doblet. Tatiana Pinto ha completat el marcador. Amb els dos gols de hui, Alba en suma un total de 18 aquesta temporada i es col·loca momentàniament com la màxima golejadora de la competició. Les granotes es mantenen terceres, en posició de Lliga de Campiones i a dos punts del Reial Madrid.

El València ha tornat a la senda de les victòries, hui a casa del Betis (0-1). Marta Carro ha avançat ben prompte les valencianistes, en acabar una jugada excel·lent per la banda esquerra de Fiamma. Tot i que les jugadores locals han generat ocasions per a empatar, les de Jesús Oliva han pogut ampliar la diferència quan faltaven 9 minuts per al final. Però la capitana ha errat el penal. Amb 27 punts, el València se situa provisionalment sext en la taula.

El Vila-real es manté en la part baixa de la taula després de perdre per 0 a 3 contra el Madrid CFF al Mini Estadi de la Ciutat Esportiva José Manuel Llaneza. Les de Sara Monforte, que superaren el quadre blanc en la primera volta de la competició, buscaven la seua segona victòria consecutiva a casa contra les blanques, però les grogues no han pogut aprofitar els seus bons moments de joc i han sigut castigades pel potent conjunt madrileny.

També et pot interessar

stats