Golejada del Llevant per a continuar viu en la Copa (0-5)

Els granotes s'han desfet amb claredat del Racing Múrcia amb cinc gols i un hat-trick de Sergio León.

Sergio León, que ha fet el seu primer hat-trick en el futbol professional, celebra un dels gols / Marcial Guillén (Efe)

No volia sorpreses el Llevant en la competició del KO i ha sentenciat per la via ràpida. Els granotes s'han mostrat molt superiors al Racing de Múrcia, un equip de de la Regional Preferent, i han acabat golejant per 0-5, amb un hat-trick de Sergio León, el seu primer en el futbol professional.

El Llevant ha afrontat el partit amb màxima intensitat i verticalitat des de l'inici del duel, a la recerca del desequilibri en el marcador com més aviat millor. Així, en el minut 8, Rochina ja ha pogut rematar una centrada de Toño, que no ha encertat per a enviar al fons de la xarxa. En el minut 17, Morales ha sigut l'autor d'altra oportunitat que ha finalitzat amb l'enviament del baló al lateral de la xarxa.

Només set minuts després ha arribat el primer gol. Una passada del capità granota ha sigut rematada per Sergio León en el primer dels gols que ha marcat el davanter cordovés a l'estadi Artes Carrasco en poc més de trenta minuts. L'altre gol que ha anotat encara en la primera part l'andalús ha arribat després d'un centre per la dreta de Miramón. Així, els tres jugadors més actius en la primera part de l'enfrontament aconseguien un important avantatge abans d'anar als vestidors.

Per la seua part, el conjunt murcià s'ha mostrat poc ambiciós i en els primers 45 minuts només ha disposat d'una proximitat amb perill a la porteria granota. Tot i això, després del descans, l'equip ha estirat línies per a pressionar més al Llevant i així, en el primer minut de joc de la segona part, el conjunt local ha enviat un baló al pal, encara que la jugada ha sigut anul·lada per fora de joc.

Els murcians intentaven oferir major resistència, però els homes de Paco López controlaven, no només el ritme de joc, sinó també el marcador. Amb la confiança que aquests arguments oferien a un equip de superior categoria, ha aconseguit el seu primer hat-trick en el futbol professional Sergio Leon, qui en el minut 63 recull un baló que queda solt a l'àrea després del rebuig de la defensa murciana a un centre de Son. L'ha enviat al fons de la xarxa l'esfèric i marcar el 0-3.

El Llevant ha imposat la seua fortalesa física i, fins i tot, ha arredonit la victòria amb dos gols més en l'últim tram de partit, quan ha marcat el jove Giorgi Kochorashvili en el minut 82 i Coke Andújar en el minut 90.

Còmoda victòria dels homes de Paco López, que ja esperen rival per a la següent ronda de la Copa del Rei.