Golejada de l'Hèrcules al València Mestalla

L'Hèrcules trau el millor resultat de la temporada contra el València Mestalla. L'Elx guanya fora i el Vila-real B manté l'avantatge.

Chechu Flores, autor dels tres gols contra el València Mestalla
Chechu Flores, autor dels tres gols contra el València Mestalla / Hèrcules CF

Cinc equips valencians han aconseguit els tres punts en la jornada de la Segona B. L'Hèrcules ha fet la major golejada de la temporada a costa del València Mestalla. L'Elx no perd des que Pacheta hi està de tècnic i la nova derrota del Saguntí el situa a tres punts del descens.

L'Hèrcules ha jugat contra el València Mestalla, un dels equips que més empats ha tret fora de casa. Els alacantins han trencat la mala ratxa de tres partits sense guanyar i en un encontre molt complet han fet la golejada de la temporada, amb tres gols de Chechu Flores. Fins a la derrota del Rico Pérez, el filial del València només havia perdut per dos gols de diferència.

L'Hèrcules és nové en la classificació, amb 45 punts, un menys que l'Ontinyent i el València Mestalla. El València Mestalla perd força respecte a la part alta de la competició.

L'Elx no coneix la derrota amb Pacheta

El tècnic de l'Elx, Pacheta, no ha perdut cap dels sis partits que ha dirigit als franjaverds. Com a visitant, el balanç fins ara era de dos empats, cosa que ha canviat amb la victòria en el camp del Formentera. El gol de Sory en la primera part dóna tres punts als il·licitans, que es consoliden en la tercera posició, a un punt del Vila-real B i set del Mallorca.

El Vila-real B, ferm en la segona posició

El filial groguet continua com el millor equip valencià en la classificació. Manté la segona plaça en obtindre una treballada victòria de 2-1 contra l'Olot. Ha jugat amb el reforç de Raba, que ha marcat el segon gol de l'equip. La distància amb el líder, el Mallorca, no s'ha reduït esta jornada i és de 6 punts.

L'Ontinyent torna a guanyar

El mes de març en la Lliga havia portat a l'Ontinyent una sèrie de resultats negatius. A El Clariano han tornat a veure la victòria dels de la Vall d'Albaida per 1-0 contra el Peña Deportiva. Un resultat que assegura la permanència del club d'El Clariano en la temporada del retorn a la Segona B.

Oxigen per a l'Alcoià, complicacions per al Saguntí

En la zona de perill, l'Alcoià s'ha apuntat la primera victòria després de huit jornades i guanyar a casa després de quatre mesos. A més, puja en la classificació. Ara està a cinc punts de la zona de descens.

Un partit de remuntada. En el minut 48 perdia per 0-2 contra el cuer, el Deportivo Aragón. En el minut 59 ha empatat a dos i en el 72 Gato ha transformat el primer penal que li xiulen a l'Alcoià en aquesta temporada.

El Saguntí s'endinsa en territori de perill, en la zona baixa després de perdre per 0-1. El canvi tècnic no ha millorat el rendiment de l'equip del Camp de Morvedre, que acumula cinc derrotes consecutives. L'Atlètic Balears puja en la classificació a costa del Saguntí. L'equip es troba a tres punts de la zona de descens. La pròxima jornada rep l'Hèrcules a casa.