L'empat 1-1 deixa oberta una semifinal que es resoldrà dimecres a Londres

la tornada serà dimecres a Londres
La tornada serà dimecres a Londres / EFE
27 d'abril 2021 - 23:23

El Reial Madrid i el Chelsea han empatat 1-1 en el partit d'anada de les semifinals de la Lliga de Campions disputat en l'estadi Alfredo Di Stéfano, on, després d'una primera part de ritme alt, tots dos equips han reduït una marxa en el segon temps conscients que tot es decidiria dimecres que ve a Stamford Bridge.

Això sí, amb els londinencs partint amb avantatge pel valor doble dels gols fora de casa gràcies al gol de Christian Pulisic en el minut 14.

Karin Benzema ha aconseguit igualar el marcador en el minut 29, quan més patia el Reial Madrid, en una jugada d'estratègia.

Els locals ho han intentat més en els minuts finals, amb una cabotada de Varane en el minut 88 com a gran oportunitat, però el marcador ja no ha canviat.

Stamford Brigde decidirà al finalista de la Champions.