Godín, possible regal de Nadal del València

El central uruguaià ha confirmat que se n'ix del Càller

El jugador del Cagliari, Diego Godín, sona com a reforç del València
El jugador del Càller Diego Godín sona com a reforç del València

L'uruguaià Diego Godín podria convertir-se en el gran regal de Nadal del València CF. L'exjugador de l'Atlètic de Madrid sona molt per a reforçar la parcel·la defensiva de l'equip de Bordalás. És un jugador veterà i amb caràcter, com els que li agraden al tècnic alacantí, i que de segur milloraria el present.

Godín seria el complement perfecte per a Alderete i faria que, finalment, Guillamón poguera avançar la seua posició fins al centre del camp, on Bordalás creu que té molt més potencial.

L'uruguaià és un vell conegut de la lliga espanyola. Dotze temporades entre Vila-real i Atlètic de Madrid que el van consolidar com un dels millors centrals del món i que van marcar una època tant en l'equip groguet, com després a Madrid.

El mateix jugador ja va confirmar aquest dimarts a mitjans de comunicació sud-americans, la seua eixida del Càller, club en el qual milita des de la temporada passada, a causa de la crisi econòmica que travessa el club italià.

A més, l'uruguaià també va assegurar que en l'última renovació es va abaixar el salari, fet que suposaria un incentiu més perquè el València CF fitxara el jugador.

També et pot interessar

stats