El Vila-real trau petroli de Montilivi (0-1)

El Girona ha dominat la posició, però l'equip de Marcelino ha sigut més efectiu

Europa, a tres punts a falta del duel entre la Reial Societat i el València

Els jugadors del Vila-real celebren el gol de Traoré
Els jugadors del Vila-real celebren el gol de Traoré / Agència Efe

El Vila-real se'n torna de Girona amb tres punts després de guanyar per la mínima, amb un solitari gol de Traoré, a Montilivi, un camp on només el Reial Madrid havia aconseguit guanyar. L'equip de Marcelino, que ha sumat quatre victòries en els últims cinc partits, continua somiant arribar a la plaça de Conference League.

El 0-1 va arribar en el minut 59: Traoré ha rebut una pilota rebutjada després d'una internada en l'àrea de Gonçalo Guedes i ha superat a Paulo Gazzaniga amb un tir creuat. L'equip català ha continuat buscant el gol fins al final, però va trobar a faltar l'efectivitat d'altres partits.

El Girona, la revelació de la temporada, pareix desunflar-se en el tram final. Després d'assegurar la plaça per a l'edició de la Lliga de Campions de la pròxima temporada, suma una derrota i un empat. El Barcelona, que començava la jornada en tercera posició, li ha avançat en la classificació i posa en perill la participació dels de Míchel en la Supercopa d'Espanya, que tornarà a disputar-se a l'Aràbia Saudí.

Un altre duel que es disputava este dimarts a l'estadi gironí és el pitxitxi, ja que s'hi enfrontaven dos dels candidats al trofeu de màxim golejador de la Lliga. Però ni Artem Dovbyk amb el Girona ni Alexander Sorloth amb el Vila-real han marcat i es queden amb 20 i 19 gols, respectivament. El madridista Jude Bellingham ha vist porta en el duel contra l'Alabés i es col·loca també amb 19.

També et pot interessar

stats