Giovana Queiroz denuncia pressions de membres del Barça perquè no anara a la selecció

La futbolista del Llevant ha publicat una carta oberta dirigida al president blaugrana, Joan Laporta

La jugadora del Llevant, Giovana Queiroz
La jugadora del Llevant, Giovana Queiroz

La jugadora del Llevant, Giovana Queiroz, ha publicat una carta oberta dirigida al president del Barça, Joan Laporta. Hi denuncia el suposat maltractament psicològic que va patir mentre jugava al Barça per part de membres del club, per tractar de dissuadir-la d'anar a jugar amb la seua selecció.

Queiroz manifesta els abusos als quals es va veure sotmesa i com això va afectar la seua vida diària i el seu rendiment. Un dels principals casos que destaca és el fet que la van fer confinar a causa del que el club considerava que havia sigut un cas de contacte estret per covid-19. Però després de contactar amb la Conselleria de Sanitat de Catalunya va saber que el que li havien dit no era considerat com a contacte estret i no li tocava, per tant, fer confinament.

La jugadora brasilera també conta que, en una ocasió, després de tornar d'una convocatòria amb la selecció va tindre una reunió amb diverses persones durant la qual li van dir que no hauria d'haver-se'n anat.

Queiroz finalitza el comunicat demanant a Joan Laporta que prenga mesures al respecte i expressa el seu agraïment a tots els que l'han ajudat durant aquesta etapa.

També et pot interessar

stats