Getafe-Villarreal: a per la primera victòria com a visitant en la Lliga

Els groguets, que acumulen cinc jornades sense perdre, volen sumar els tres punts lluny de La Ceràmica per a mantindre's en llocs Champions.

Els jugadors groguets celebren un dels gols contra el Maccabi
Els jugadors groguets celebren un dels gols contra el Maccabi / @UEFAcom_es

El Villarreal visita aquest diumenge el Getafe amb l'objectiu de mantindre's en els llocs de privilegi de la classificació i sumar la primera victòria com a visitant en la Lliga, després de dos empats i d’una derrota, en què, a més, no ha sigut ni tan sols capaç de marcar un gol. Els madrilenys, que venen d'empatar al Mestalla, han aconseguit al Coliseum Alfonso Pérez nou dels onze punts que tenen.

L’entrenador groguet, Unai Emery ha qualificat de “gran repte” el duel perquè, segons ha dit, els madrilenys tenen moltes qualitats i un gran entrenador. Així les coses, ha assenyalat que una de les claus serà superar les seues línies, que acostumen a estar molt avançades, i que no serà una empresa fàcil, ja que "corren molt bé cap arrere, i també ho fan cap a la teua porteria amb jugadors verticals d'alta intensitat”.

A més, ha assegurat que estan preparats per a contrarestar la intensitat del Getafe, perquè és impossible evitar els duels amb un equip que busca el contacte. El tècnic té les baixes per lesió d’Alberto Moreno, Juan Foyth i Jaume Costa, que es va lesionar dijous contra el Maccabi. En canvi, recupera Dani Parejo, que ja va tindre uns minuts en l’Europa League, i Francis Coquelin també podria entrar en la convocatòria.

Els precedents dels enfrontaments entre els dos equips són favorables per als groguets, que no coneixen la derrota en els últims tres partits, amb dues victòries i un empat. L'últim, disputat fa només tres mesos a terres madrilenyes, es va resoldre amb un 1-3 per a l'equip entrenat llavors per Javi Calleja, amb gols de Cazorla (2) i Rubén Peña. Emery també compta per victòria els tres duels contra José Bordalás. L’entrenador basc va guanyar amb el Llorca els dos partits del play-off d’ascens a Segona el 2005, a l’Alacant, i després va guanyar 0-2 l’Hèrcules un any després, ja en la categoria de plata, amb el mateix equip.

La retransmissió del partit es podrà seguir en la ràdio d’À Punt, en el programa Des de la banda, a les 14:00 h, amb Jordi Sanchis, la narració de Xavi Rubert i els comentaris de Xavi Valls.

També et pot interessar

stats