El Vila-real desperta en la Lliga (1-2)

L'equip groguet es retroba amb el triomf quatre jornades després i retalla la distància respecte al sisé lloc

Els groguets celebren un dels gols
Els groguets celebren un dels gols / Zipi Aragón (Efe)
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
15 d'abril 2022 - 14:40 Actualitzat: 16 d'abril 2022 - 23:03

El Vila-real ha tornat a guanyar en la Lliga després de quatre jornades en véncer el Getafe 1-2 al Coliseum Alfonso Pérez. L'equip groguet es consolida en el seté lloc i retalla la distància respecte al sisé, que ara ocupa la Reial Societat amb sis punts més, i que assegura jugar competició europea la temporada que ve. L'única nota negativa ha sigut la possible lesió de Gerard Moreno.

Emery no ha fet tantes rotacions com l'última jornada i ha disposat un onze més competitiu, amb futbolistes tan importants com Parejo o Gerard Moreno. I precisament aquest últim ha inaugurat el marcador en el minut 7. I poc després, Trigueros ha marcat el segon en aprofitar una assistència del català. El domini groguet era total i fins i tot el resultat s'intuïa curt pel que s'estava veient sobre el terreny de joc. Soria i una errada d'Alcácer en boca de gol han fet que el Vila-real se n'anara als vestidors amb un avantatge curt pels mèrits que havia fet.

En la represa, Quique Sánchez Flores ha mogut la banqueta i els groguets s'han relaxat, fet que ha propiciat que els madrilenys començaren a acostar-se a l'àrea defesa per Rulli. Llavors han arribat tres minuts fatídics per al Vila-real. En el 61, Gerard Moreno s'ha retirat lesionat amb problemes musculars, i en el 63, l'exgroguet Enes Ünal ha retallat distàncies en el marcador. El Getafe ha cregut en l'empat, però Rulli ha evitat mals majors i l'equip d'Emery ha sumat tres punts vitals per a seguir optant a la sisena plaça. Només queda resar perquè la lesió de Gerard siga lleu.

També et pot interessar

stats