El Vila-real remunta contra el Getafe i trenca la mala ratxa (2-1)

Gerard Moreno ha tornat a jugar després de perdre's els partits contra el Barça i el Mallorca

Morales celebra el gol de la victòria
Morales celebra el gol de la victòria / Domenech Castelló (Agència Efe)

El Vila-real ha superat el Getafe aquest dilluns a l'Estadi de la Ceràmica i trenca la ratxa de quatre derrotes seguides en Lliga. L'equip madrileny s'ha avançat en els primers compassos del partit, però els de Quique Setién han remuntat amb un gol poc abans d'arribar al descans i un altre en els inicis del segon període.

L'exgroguet Enes Ünal ha obert el marcador en el minut 10 del duel. Samu Chukwueze ha empatat just abans del descans i el comandant José Luis Morales ha marcat el definitiu 2-1 als set minuts de la represa. L'equip de Quique Sánchez Flores ha pogut fer l'empat en el tram final del duel, però li ha faltat encert.

A més de la victòria, l'afició grogueta ha vist que un dels referents de l'equip, Gerard Moreno, tornava a disputar uns minuts. El triomf local impedeix al Getafe eixir dels llocs de descens, on també estan el València (amb un punt més) i l'Elx (a quinze punts de la salvació).