El Getafe denuncia alineació indeguda del Reial Madrid i podria ficar en un embolic el València

Assegura que el canvi de Camavinga es va fer de manera antireglamentària

Camavinga lesionat, segons abans  de ser substituït contra el Getafe
Camavinga lesionat, segons abans de ser substituït contra el Getafe / ZIPI ARAGON

El Getafe CF ha denunciat el Reial Madrid per alineació indeguda en el partit del passat cap de setmana entre els dos conjunts. El club del sud de la capital considera que els blancs van fer el canvi d'Odriozola per Camavinga de manera antireglamentària. En un primer moment, l'entrenador del Madrid, Carlo Ancelotti, havia assenyalat que el jugador que eixia del camp era Marco Asensio. Amb el balear encara sense eixir del camp, Odriozola hi va entrar, situació que ja consideren una primera infracció.

Captura del moment en què Odriozola entra al camp sense que Asensio haguera eixit d'aquest
Captura del moment en què Odriozola entra al camp sense que Asensio haguera eixit d'aquest

La segona de les infraccions, segons considera el Getafe, arriba quan frenen Asensio, que no havia travessat la línia lateral, perquè, finalment, fora Camavinga el jugador substituït quan, de nou, Odriozola ja estava en el camp.

Però, a més, el club que ara ocupa posicions de descens, exposa una tercera infracció per, tot i que la pilota no estava en joc, hi va arribar a haver 12 jugadors del Reial Madrid sobre la gespa.

Una denúncia que, en cas que el Comité de Competició acceptara i donara validesa, tornaria a posar en problemes el València CF. Com que al Getafe se li donaria el partit per guanyat, eixiria del descens i faria entrar-hi el Valladolid. Una situació que reduiria la distància del club de Mestalla sobre el descens a només 2 punts, pels 3 que té ara mateix.

També et pot interessar

stats