El gest de Raúl García amb l’Alcoià

El jugador de l’Athletic ha enviat 20 camisetes al club del Collao perquè no va poder satisfer totes les peticions que va rebre.

Els jugadors de l’Alcoià, amb les camisetes de Raúl García
Els jugadors de l’Alcoià, amb les camisetes de Raúl García / Twitter: @CD_Alcoyano

L’àrbitre xiula el final del partit i acte seguit té lloc una de les imatges més típiques del futbol: els jugadors s’intercanvien les camisetes. Aquesta escena va causar un petit problema en l’eliminatòria de la Copa del Rei entre l’Alcoià i l’Athletic Club. Més d’un jugador de l’Alcoià li va demanar la camiseta al mateix futbolista, Raúl García, que només en tenia dos per a regalar.

Una setmana després, el futbolista navarrés ha enviat 20 camisetes amb el seu dorsal i nom al club del Collao perquè tota la plantilla puga tindre un record del partit, i des del club han agraït aquest gest.

García va ser clau en la classificació de l’Athletic per a les semifinals de la Copa del Rei, ja que va ser l’autor del gol que va forçar la pròrroga contra el Betis en el minut 93. A més, va marcar el penal que va llançar en la tanda. Ara s’enfrontaran a un altre equip valencià, el Llevant.

També et pot interessar

stats