Gerard Moreno trau el bitllet per a estar en l'Eurocopa

La selecció espanyola guanya Romania 5 a 0 en l'últim partit de classificació per a jugar l'Eurocopa.

Moreno celebra un gol amb Cazorla
Moreno celebra un gol amb Cazorla / / Efe
19 de novembre 2019 - 00:00

La selecció espanyola guanya Romania 5 a 0 en l'últim partit de classificació per a jugar l'Eurocopa. El davanter del Villarreal, Gerard Moreno, ha sigut el jugador més determinant amb dos gols.

El primer gol del partit ha sigut matiner, en el minut 7 i en jugada iniciada per Gayà. Des de la banda, el lateral del València ha centrat i ha trobat el remat de Carvajal. El rebuig del porter l'ha aprofitat Fabián per a fer el seu primer gol amb La Roja.

El 2 a 0 ha vingut en el minut 32 i ha tingut color groguet, amb dos jugadors del Villarreal com a protagonistes. La centrada de Cazorla la rematava perfectament Gerard Moreno, picant la pilota amb el cap i fent estèril l'estirada del porter romanés.

Amb aquest resultat la selecció espanyola ha guanyat amb tranquil·litat perquè Romania havia tingut opcions d'empatar a 1, però el gol de Moreno ha deixat el partit sentenciat.

La Roja ha començat a jugar a plaer i, al minut 42, ha vingut la puntilla amb el 3 a 0, amb una combinació perfecta de pràcticament tot l'equip i amb Cazorla, Gayà i Gerard Moreno com a últims protagonistes. El davanter groguet feia el tercer de l'equip i el seu doblet.

Abans de finalitzar la primera part ha vingut el quart i amb Gerard Moreno una altra vegada com a gran protagonista. Una centrada seua buscant Morata era rebutjada pel defensa romanés Adrián Rus i el baló acabava dins de la porteria de Romania. Amb el 4 a 0 el partit ha arribat al descans.

Començava la segona part i el primer canvi de La Roja ha sigut, precisament, Gerard Moreno, el millor el partit. Amb l'enfrontament ja sentenciat el seleccionador, Robert Moreno, ha donat entrada primer a Raúl Albiol i després a Paco Alcácer. Cap dels dos ha tingut especial protagonisme en una segona part insulsa i en un partit que ja havia escrit la seua història. Amb el temps afegit, en el minut 93, Oyarzabal tancava el marcador amb el definitiu 5 a 0.

El sorteig per a conéixer els rivals de l'Eurocopa serà el 30 de novembre i la selecció espanyola serà cap de sèrie.