Gerard Moreno, nou jugador del Vila-real

El jugador català torna al conjunt groguet després de tres temporades en el RCE Espanyol.

El jugador català torna al conjunt groguet després de tres temporades en el RCE Espanyol
El jugador català torna al conjunt groguet després de tres temporades en el RCE Espanyol / Vila-real

Gerard Moreno torna al Vila-real, entitat on es va formar com a jugador professional. El jugador català arribà en estiu de 2010 al club groguet per a incorporar-se a l'equip juvenil, però la seua capacitat golejadora va fer que eixa mateixa temporada debutara en la divisió de plata del futbol espanyol amb el filial del Vila-real i marcara fins a 30 gols entre els dos conjunts.

El golejador, nascut a Santa Perpètua de Mogoda l'any 1992 i que en la temporada que ha finalitzat fa unes setmanes ha anotat 16 gols en la lliga i 3 en la Copa, va debutar en Primera Divisió la campanya 2014/2015 en la jornada tres en el partit que va enfrontar el Vila-real contra el Granada a terres andaluses. Des d'aleshores, Moreno suma més de 100 partits en la màxima categoria, una xifra que va aconseguir precisament en el duel disputat entre els groguets i l'Espanyol en la cinquena jornada de la temporada passada, jugat a l'Estadi de la Ceràmica.

Davanter esquerre, veloç, amb bona capacitat de rematada aèria, Gerard Moreno és un jugador solidari amb una excel·lent capacitat de definició. La passada campanya amb l'Espanyol ha fet fins a tres doblets. Els seus gols han sigut clau perquè el conjunt català aconseguira victòries importants contra equips com el Girona, el Reial Madrid, la Reial Societat, el Reial Betis o el Getafe.

Ara, el jugador format en el planter groguet torna a l'equip amb 26 anys i amb una maduresa futbolística que es preveu clau en un equip que disputarà, un any més, una competició europea.

També et pot interessar

stats