Gerard Moreno assenyala el camí cap a Europa (0-2)

En el temps de prolongació ha arribat el primer gol d'Étienne Capoue com a jugador groguet

Gerard Moreno, instants abans de marcar
Gerard Moreno, instants abans de marcar / LaLiga
Xavier Alberola
13 de maig 2021 - 21:23

Gerard Moreno s'ha convertit en el màxim golejador del Vila-real en Primera Divisió, amb 55 gols, i ha superat el registre de Forlán i Rossi, que estava en 54. El davanter ha sigut l'autor del primer gol, en el minut 67, després de fer-li literalment un trage al defensa Nacho, que ha sigut incapaç de frenar-lo.

Els d'Emery han sigut superiors des del primer minut de joc i han trobat una autopista lliure de peatge per la banda esquerra, on Pedraza s'ha prodigat en atac contínuament. Gerard ha estat a punt de marcar en el primer acte, però el llançament se n'ha anat fora per molt poc. El defensa El Yamiq ha merescut veure la roja en una forta entrada a la cama de Gerard. L'àrbitre només ha tret la targeta groga.

En la represa ha arribat el 0-1 gràcies a un baló de Pau Torres per a Gerard Moreno, que s'ha desfet del marcador i ha definit amb la classe que el caracteritza. Al Valladolid li han entrat els nervis per veure planar l'ombra del descens sobre Zorrilla. Guardiola i Marco André han gaudit de dues rematades contra la porteria que defensa Asenjo, però el resultat ha sigut estèril.

En el temps de prolongació ha arribat el definitiu 0-2, obra d'Étienne Capoue, que ha fet un llançament col·locat des de fora de l'àrea i al mateix temps ha suposat el seu primer gol en la Lliga. El Vila-real es manté en la setena plaça.