La Generalitat tanca la porta a mantindre l'ATE del Mestalla

El València tracta de convéncer les institucions valencianes per a mantindre les condicions urbanístiques

Lay Hoon i Inma Ibáñez, en la eixida de la Conselleria de Política Territorial
Lay Hoon i Inma Ibáñez, a la eixida de la Conselleria de Política Territorial / À Punt Esports

Lay Hoon, l'expresidenta del València i mà dreta de Peter Lim, continua intentant desbloquejar el nou estadi. Hui ha acudit amb la directora financera, Inmaculada Ibáñez, a una reunió amb representants de la Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat i de la Conselleria d'Economia, Sectors Productius, Comerç i Treball.

En aquesta reunió de treball s'ha comunicat als representants del club que la caducitat de l'ATE és inqüestionable i que, precisament en defensa de l'interés general dels valencians i les valencianes, es proposa des del govern autonòmic el manteniment de les condicions de planejament i dels compromisos adquirits amb l'Ajuntament de València.

Després de la trobada que ha tingut el València amb el govern autonòmic, Lay Hoon i Inma Ibáñez s'han reunit amb Sandra Gómez, vicealcaldessa de València, en la que s'han fixat algunes línies roges que ha de tindre l'estadi si vol optar a beneficis contemplats en l'antiga ATE, entre elles, que la capacitat del nou Mestalla ha de ser de mínim 70.000 espectadors.

Previsiblement, dijous serà la reunió entre el club i l'alcalde de València, Joan Ribó, encara que en la reunió d'aquest dilluns amb Gómez, el consistori ja s'ha mostrat obert a negociar un nou conveni urbanístic si el València compleix amb la ciutat.

També et pot interessar

stats