La Generalitat exigeix compromisos concrets per a prorrogar l'ATE de Mestalla

Ximo Puig afirma en Les notícies del matí que només negociaran una pròrroga si el València ofereix "compromisos reals i una cronologia creïble".

Obres al Nou Mestalla
Obres al Nou Mestalla / À Punt Esports
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
Pep Doménech
Pepa Benetó
14 de setembre 2020 - 11:07

El president de la Generalitat, Ximo Puig, necessita "un compromís real i una cronologia creïble" per a donar-li al València Club de Futbol una pròrroga de l'actuació territorial estratègica (ATE) que afecta les obres del Nou Mestalla i la construcció de vivendes en l'actual ubicació de l'avinguda de Suècia. En declaracions a Les notícies del matí, el cap del Consell ha afirmat que per part de la Generalitat i de l'Ajuntament del cap i casal hi ha voluntat d'ajudar el club de futbol.

En Meriton Holdings (Peter Lim) saben que el futur de l'entitat passa per desbloquejar el projecte urbanístic que afecta tant la construcció del nou estadi, paralitzada des de fa 11 anys, com l'assolament de l'actual Mestalla i la construcció d'un pavelló poliesportiu al barri de Benicalap. Al llarg de la setmana passada, el màxim responsable de l'entitat, Anil Murthy, es va reunir amb la Generalitat i l'Ajuntament del cap i casal. En les dues reunions el club va demanar més temps per a poder fer front al projecte i reprendre les obres. Tant el govern autonòmic com els responsables municipals es van mostrar oberts al diàleg però, com ha confirmat hui el cap del Consell en À Punt, qualsevol acord ha d'estar vinculat a garanties creïbles i a un calendari concret d'actuació.

També et pot interessar

stats