La Generalitat elimina el límit màxim de persones en els esdeveniments esportius

Estadis com Castàlia o el Rico Pérez podran acollir fins a un 75% de la seua capacitat

Imatge de l'estadi de Castàlia a peu de camp
Imatge de l'estadi de Castàlia a peu de camp / Twitter: @cdcastellon

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha anunciat, durant el debat de política general a les Corts les noves mesures que s'imposen respecte de la situació sanitària actual.

Així, amb la millora d'aquesta, Puig ha dit que s'elimina el nombre màxim de persones en els esdeveniments esportius a la Comunitat Valenciana. És a dir, els estadis de Castàlia del Castelló, o el Rico Pérez de l'Hèrcules, podran acollir un aforament superior a les 5.000 persones. De fet, segons les noves mesures, els estadis podran estar ocupats per fins a un 75% de l'aforament mantenint la distància de seguretat.

Una limitació que els dos clubs, amb una demanda de públic superior als 5.000 aficionats, volien que es retirara perquè consideraven que hi havia un greuge respecte dels altres equips veïns de Primera Divisió que sí que podien acollir fins al 60% del total de la capacitat en els respectius estadis.

A més, Puig també ha anunciat que s'elimina el nombre màxim de 20.000 persones en estadis de futbol professional. No obstant això, aquesta mesura no s'estava aplicant perquè la va suspendre el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana.

També et pot interessar

stats