La Generalitat demana que València siga seu del Mundial de 2030

La RFEF ha convocat per a la setmana que ve totes les comunitats, ajuntaments i clubs interessats a ser seu

El nou camp de Mestalla, si finalment és de 70.000 espectadors, podria acollir la semifinal del Mundial
El nou camp de Mestalla, si finalment és de 70.000 espectadors, podria acollir la semifinal del Mundial / València CF

La Generalitat ha demanat, oficialment, que la ciutat de València siga seu del Mundial de 2030 si la candidatura conjunta d'Espanya i Portugal fora l'escollida.

Una notícia que podria impulsar la represa de les obres del nou Mestalla perquè l'estadi valencianista siga un dels escenaris de la cita mundialista.

Els requisits per a ser seu són ser estadis valorats amb la categoria 4 estreles i s'hi sol·licita un mínim de 40.000 seients per a albergar la fase de grups. En cas de voler acollir les semifinals o la final, la capacitat ha de ser de 60.000 i 80.000 localitats respectivament.

Una vegada acabat el primer termini de sol·licitud oficial per part de les diferents candidatures per a ser seu, la Reial Federació Espanyola de Futbol ha organitzat una reunió de treball a Las Rozas, a Madrid, amb les comunitats autònomes, ajuntaments i clubs interessats.

En la aquesta es detallaran els requisits tècnics i les garanties que tots els interessats hauran de complir i signar per a poder ser seu del Mundial de la FIFA de 2030.

També et pot interessar

stats