Gdansk, una ciutat presa pel groc i pel ‘red’

Els carrers de la ciutat polonesa comencen a omplir-se d'aficionats del Vila-real i del Manchester United

Els aficionats del Vila-real animen pels carrers de Gdansk / Twitter: @mar_notari

Els carrers de Gdansk, una de les ciutats més poblades de Polònia, al nord del país, comencen a omplir-se d'aficionats del Vila-real i del Manchester United que aquest dimecres presenciaran la final de l'Europa League a l'estadi Arena de Gdansk.

La ciutat, en una altra època, va ser un dels punts clau en el conflicte de la Segona Guerra Mundial, a causa de la seua posició geogràfica, per l'eixida al mar Bàltic i per ser una zona polonesa, però amb majoria de població alemanya.

Ara, afortunadament, Gdansk és notícia per un altre motiu. Des de fa dies el municipi ha estat engalanant-se amb els colors de l'un i de l'altre equip perquè estiga tot en ordre per a aquesta cita històrica.

Desgraciadament, a causa de la pandèmia l'afluència d'aficionats que viatgen i de persones que poden entrar a l'estadi serà menor que la desitjada. No obstant això, els que han tingut la sort de poder acudir, ja estan animant per les vies de la ciutat.

El groc submarí i el roig dimoni són durant unes hores els colors predominants de la localitat i així serà en les graderies de l'estadi.

Mentrestant, els aficionats que arriben unes hores abans, aprofiten per fer turisme i gaudir de la gastronomia i les tradicions d'una ciutat, ara més europea que mai.

També et pot interessar

stats