Gayà s'apunta al Sadar

Bordalás no ha rebut gols en els seus quatre precedents contra l'Osasuna

José Luis Gayà ha fet el primer entrenament amb el grup des que va tornar lesionat amb la selecció espanyola
José Luis Gayà ha fet el primer entrenament amb el grup des que va tornar lesionat de la selecció espanyola / València CF

El lateral esquerre del València José Luis Gayà ha tornat aquest divendres als entrenaments en grup després de diversos dies en què s'ha exercitat a banda. Ho ha fet en una sessió en què els integrants de la plantilla han felicitat Carlos Soler i Giorgi Mamardashvili pels seus respectius debuts amb les seleccions dels seus països.

Amb la seua tornada i la del capità Gayà i Álex Blanco, que estava lesionat des de la pretemporada i que també s'ha reintegrat en el grup, les úniques baixes han sigut les de Cristiano Piccini –per problemes físics– i les de Maxi Gómez i Omar Alderete. El davanter uruguaià i el defensa paraguaià han de tornar en les pròximes hores a València després dels últims compromisos de les seues seleccions nacionals.

El València té previst realitzar aquest dissabte una última sessió de treball a l'estadi de Mestalla per a preparar el duel de la quarta jornada de la Lliga que disputarà diumenge a l'estadi d'El Sadar contra l'Osasuna.

Bordalás sempre ha sumat contra Osasuna

L'entrenador del València, José Bordalás, que s'enfronta aquest diumenge a l'Osasuna a El Sadar no ha rebut cap gol i, per tant, no coneix la derrota, en els quatre partits precedents en què s'ha enfrontat a l'equip navarrés.

El balanç d'aquests partits, tots disputats per Bordalás com a entrenador del Getafe, és de tres empats sense gols i una ajustada victòria per 1-0.

També et pot interessar

stats