Gayà es retira del partit amistós entre Espanya i els Països Baixos per un fort colp al cap

Els de Luis Enrique han empatat a un contra el combinat de Frank de Boer.

El jugador del València José Luis Gayà es retira en el partit amistós entre Espanya i els Països Baixos
El jugador del València José Luis Gayà es retira en el partit amistós entre Espanya i els Països Baixos

El jugador del València José Luis Gayà s'ha retirat del partit amistós entre Espanya i els Països Baixos per un fort colp al cap, en xocar contra Hateboer en el minut 28 de la primera part. Al defensa de Pedreguer l'ha substituit Reguilón al terreny de joc. El valencianista ha patit una contusió a la cella esquerra que li ha obert una bretxa. La ferida ha requerit punts de sutura i es valorarà l'evolució en les pròximes hores.

El jugador del València i el del Villareal Gerard Moreno havien eixit de titulars en aquest duel al Johan Cruyff Arena d'Amsterdam. La selecció espanyola ha obert el marcador en el minut 18, amb el gol de Sergio Canales després de l'assistència d'Álvaro Morata. Els holandesos han empatat després del descans, en el 47, amb el gol de Donny van de Beek després d'una errada en defensa dels de Luis Enrique.

Després d'aquest empat, hi ha hagut ocasions per als dos equips de desnivellar el marcador, i els dos tècnics han fet canvis. El valencià Ferran Torres ha entrat al camp en el minut 60, en substitució del groguet Gerard Moreno, i el jugador de l'Atlètic de Madrid Marcos Llorente ha debutat amb la selecció en el 71, en el lloc de Canales.

La selecció afronta ara els dos compromisos oficials de la Lliga de les Nacions, contra Suïssa dissabte i contra Alemanya dimarts.

També et pot interessar

stats