Oficial: Gayà renova amb el València fins al 2027

El de Pedreguer acabarà contracte amb 33 anys

Oficial: Gayà renova amb el València fins al 2027

La renovació del jugador del València CF, José Luis Gayà, ja és oficial. El jugador de Pedreguer signa amb el club de Mestalla fins al 2027. Després de diversos mesos en què totes les parts mostraven acostaments favorables, finalment, la renovació ja és una realitat.

Gayà, a pesar dels intents de molts equips per a fer-se amb el lateral esquerre, ja havia manifestat en diverses ocasions que volia quedar-se i renovar amb el club. Ara, el club ho ha fet oficial amb un vídeo en què es veu a Gayà juntament amb altres il·lustres capitans valencianistes com Claramunt, Arias i Fernando Gómez Colomer.

Gayà continuarà fins que tinga 33 anys i podria convertir-se en un dels jugadors amb més jocs disputats amb el club de Mestalla. Actualment, ha disputat 298 partits oficials i n'està a només dos de Quincoces, Gil i Amadeo Ibáñez, que estan en la posició número 30 de jugadors amb més partits. En tota la seua carrera, el lateral ha marcat huit gols i ha donat 37 assistències i no ha deixat de ser un fix per a cada entrenador que ha passat per la banqueta valencianista des que Nuno Espírito Santo li donara continuïtat en la temporada 2014-2015.

Aquesta és la segona renovació tancada del València en poques setmanes. El club ja va fer oficial la d'Hugo Guillamón la passada setmana. La prioritat, ara, se centra a aconseguir tancar la de Lato i la de Diakhaby.

També et pot interessar

stats