Gayà renova amb el València CF fins al 2023

El lateral esquerre serà valencianista durant 5 anys més i tindrà una clàusula de rescissió de 100 milions d'euros.

Gayà, valencianista fins al 2023
Gayà, valencianista fins al 2023 / València CF

El València CF ha tancat la renovació de José Luis Gayà. El de Pedreguer serà valencianista fins al 2023. La seua clàusula de rescissió, que fins ara era de 30 milions d'euros, passa a ser de 100 milions. Tot un segur de vida. El lateral esquerre, que ha complit enguany la quarta temporada en l'elit del futbol, debutà amb el conjunt de Mestalla el 30 d'octubre del 2012. Pel desembre del 2013 es va convertir en el debutant més jove a Mestalla en competició europea, amb només 18 anys.

Una bona trajectòria i personalitat al camp, l'han convertit enguany en un home clau per a Marcelino, i en tot un referent per als seus companys. Esta temporada, davant l'Alabés a Mestalla, va portar el braçalet de capità. Amb la renovació, el València s'assegura un pilar clau per a la pròxima temporada, on tornarà a estar en la Champions League. Gayà, valencianista de bressol confés, veu acomplit així el somni de desenvolupar la seua carrera esportiva en el club de Mestalla.

"Confie molt en aquest projecte ambiciós i il·lusionant. Estic molt feliç d'estar en ma casa. Volem seguir creixent. Tenim un repte majúscul per davant, la Champions, i estem amb ganes de tornar a gaudir d'aquesta competició a Mestalla", ha assegurat José Luis Gayà.

El lateral esquerre, que va nàixer el 25 de maig de 1995, és un dels defenses que més minuts ha disputat amb l'entrenador del València Marcelino García Toral. Gayà, com Parejo, Kondogbia o el canoner Rodrigo, és un dels fixos en la columna vertebral del conjunt valencianista. Amb aquesta renovació, el València fa el gran "primer" fitxatge de l'estiu.

També et pot interessar

stats