Gayà, Pau, Gerard i Ferran, en la llista de Luis Enrique per a enfrontar-se a Alemanya i Suïssa

Rodrigo i Campaña cauen de l'equip, mentre que torna a cridar l'atenció l'absència del davanter Paco Alcácer.

Llista de convocats d'Espanya
Llista de convocats d'Espanya / @SeFutbol

El selecciondor espanyol, Luis Enrique Martínez, ha donat a conéixer la llista de jugadors que defendran la roja en els pròxims compromisos de la Lliga de Nacions de la UEFA, contra Alemanya i Suïssa. Entre els convocats hi figuren el futbolista del València José Luis Gayà, els groguets Pau Torres i Gerard Moreno i el valencià del Manchester City Ferran Torres. Respecte a l'última llista, cauen dos jugadors amb vinculació valenciana: el granota José Campaña i l'exvalencinista Rodrigo Moreno.

Torna a sorprendre que el tècnic asturià no haja comptat amb el davanter del Villarreal Paco Alcácer, que es troba en un gran moment de forma en aquest inici de temporada, en què ha marcat huit gols en deu partits (quatre en la Lliga i quatre en l'Europa League). Les principals novetats són la tornada de Koke, Morata, Íñigo Martínez, Fabián i Marcos Llorente, mentre que les principals absències són Thiago, Ceballos i Rodrigo, aquest últim pel seu positiu en Covid-19.

Els següents compromisos d'Espanya són claus, ja que són els últims de la lligueta i determinaran quina selecció acaba en el primer lloc del grup 4 i accedeix així a la fase final a quatre que decidirà el campió. La selecció arriba a aquests partits com a líder del grup, però amb només un punt d'avantatge sobre Alemanya i Ucraïna, després de la desfeta contra aquests últims. El primer dels dos compromisos serà el dissabte 14 de novembre contra Suïssa a Basilea, i el segon, només tres dies després, a Sevilla, contra els alemanys.

Dani Gómez i Hugo Guillamón repeteixen en la llista de la sub-21

També ha donat la llista de convocats el seleccionador de la sub-21, Luis de la Fuente, per als partits contra Israel i les Illes Fèroe, en la qual es troben el davanter del Llevant Dani Gómez i el defensa del València Hugo Guillamón. El de l'Eliana suma així la tercera cita consecutiva amb el combinat sub-21, mentre que per al granota suposa la cinquena convocatòria.

També et pot interessar

stats