Gran presència valenciana en l'última convocatòria d'Espanya abans del Mundial

José Luis Gayà, Hugo Guillamón, Pau Torres, Ferran Torres i Carlos Soler disputaran els partits de la Lliga de les Nacions contra Suïssa i Portugal

Gran presència valenciana en l'última convocatòria d'Espanya abans del Mundial

El jugadors del València CF, José Luis Gayà i Hugo Guillamon, i del Vila-real, Pau Torres i Yéremi Pino, estan en la llista de Luis Enrique per als partits contra Suïssa i Portugal, els últims de la fase de grups de la Lliga de les Nacions.

També estan els valencians Ferran Torres (Barça) i Carlos Soler (PSG) en l'última convocatòria de la selecció espanyola abans del Mundial de Qatar, que es disputarà entre el mes de novembre i el de desembre.

Luis Enrique manté la seua confiança en jugadors que no han tingut continuïtat en l'inici de temporada com els defenses Jordi Alba i José Luis Gayá, que va haver de complir una sanció de la passada Lliga.

La crida de Nico Williams i Borja Iglesias per a la davantera són les dues grans novetats d'una convocatòria en la qual també destaca el retorn de Pedri. Cauen respecte a l'última convocatòria Íñigo Martínez, Marcos Alonso, Thiago Alcantara, Raúl De Tomás i Ansu Fati. Per lesió són baixa Aymeric Laporte i Dani Olmo.

Nico i Baena, amb la sub-21

Aquest divendres també s'ha fet pública la convocatòria de Luis de la Fuente, seleccionador espanyol sub-21, per als amistosos contra Romania i Noruega. En aquesta llista estan els jugadors del València i del Vila-real, Nico González i Álex Baena, respectivament, i els valencians Víctor Chust (Cadis) i Abel Ruiz (Sporting de Braga). També hi estarà l'exvalencianista Bryan Gil, que no està tenint minuts al Tottenham anglés.

Convocatòria de la selecció espanyola sub-21
Convocatòria de la selecció espanyola sub-21 / RFEF

També et pot interessar

stats