Gayà no disputarà el Mundial de Qatar

La selecció espanyola ha comunicat que el lateral de Pedreguer abandona la concentració i Balde serà el seu substitut

Els valencianistes Guillamón i Gayà, en l'arribada a Qatar
Els valencianistes Guillamón i Gayà, en l'arribada a Qatar / Selecció espanyola de futbol

José Luis Gayà no formarà part de la selecció espanyola en el Mundial de Qatar. El lateral del València va patir un esquinç en el turmell dret en l'entrenament de dimecres i, malgrat que les proves han confirmat que es tracta d'una lesió lleu, Luis Enrique ha optat per incorporar-hi un altre jugador. Alejandro Balde, lateral del Barça, serà el substitut del de Pedreguer.

El lateral ha arribat a primera hora d'aquest dissabte a l'aeroport Adolfo Suárez Madrid-Barajas, on l'ha rebut en equip d'À Punt Mèdia. Encara que el temps de baixa estimat era de només una setmana, Luis Enrique ha preferit no esperar-lo i comptar amb un futbolista en plenes condicions.

Després de valorar l'evolució des del moment de la lesió i dialogar amb el cos mèdic, finalment el seleccionador ha decidit prescindir del jugador. L'asturià ha explicat que, tot i que la lesió no és massa greu, amb la immediatesa dels partits mantindre Gayà suposava "prendre molts riscos".

Gayà està destrossat després de conéixer que Luis Enrique l'envia a casa i ha de dir adeu al Mundial. La notícia l'ha agafat per sorpresa, a ell i a la resta d'internacionals, ja que estaven convençuts que Luis Enrique esperaria la setmana de recuperació que té per davant el de Pedreguer.

Balde, que debutarà amb la selecció en el mundial, serà el seu substitut. El lateral esquerre del Barça estava a Sevilla amb la sub-21 i s'incorporarà a la concentració de Qatar en les pròximes hores. D'aquesta manera, hi haurà huit futbolistes blaugranes en Espanya i 17 en tot el Mundial, fet que el converteix en el club amb major representació a Qatar.

També et pot interessar

stats