Gayà i Guedes desperten el València en l'últim sospir (2-2)

La tornada de Kang-in Lee a Mestalla ha sigut un capítol més del divorci que viuen el jugador sud-coreà i l'afició blanc-i-negra

Gayà i Alderete celebren un gol en l'últim minut del partit
Gayà i Alderete celebren un gol en l'últim minut del partit / Agència Efe

El València ha rescatat un punt contra el Mallorca a Mestalla en un partit que se li havia posat costera amunt amb dos gols de l'equip balear en la primera part. Però amb l'expulsió de Kang-in Lee, que tornava per primera vegada a Mestalla, José Luis Gayà i Gonçalo Guedes han igualat el marcador, això sí, en el temps afegit del duel.

L'equip de Bordalás suma un punt que pareixia perdut, però continua amb la mala ratxa de resultats: sis partits sense conéixer la victòria, i amb 13 punts, supera en només un els registres de la temporada pasada, amb Javi Gracia a la banqueta.

La tornada de Kang-in Lee a Mestalla ha sigut un capítol més del divorci que viuen el jugador sud-coreà, criat en el planter del València, i l'afició blanc-i-negra. La seua gran actuació en la primera part ha sigut clau en què el Mallorca se n'anara al descans per davant, i l'expulsió, en la segona, ha facilitat la igualada del València.

També et pot interessar

stats