Futbol

Gayà i Gerard Moreno, absents en el primer entrenament de la selecció

Els jugadors del València i del Vila-real, junt amb Sergio Ramos, no s'han exercitat amb la resta de companys en la primera sessió de la 'roja' a Las Rozas.

Imatge del primer entrenament de la selecció espanyola a Las Rozas
Imatge del primer entrenament de la selecció espanyola a Las Rozas
22 de març 2021 - 23:16

La selecció espanyola ha completat el primer entrenament a la Ciutat del Futbol de Las Rozas amb les absències de José Luis Gayà, Gerard Moreno i Sergio Ramos.

Els tres jugadors s'han quedat al gimnàs completant una sessió de treball de recuperació, mentre que la resta de futbolistes del combinat nacional sí que s'han exercitat a la gespa del camp principal.

Gerard Moreno, que es va retirar amb molèsties musculars després del partit que diumenge va disputar el Vila-real contra el Cadis i que pareix que pateix només una sobrecàrrega, serà avaluat dimarts per serveis mèdics de la selecció per decidir si finalment es queda en la concentració. 

L'equip que dirigeix Luis Enrique farà front a tres partits classificatoris per al Mundial de Qatar del 2022: el dijous 25 de març, contra Grècia, a l'estadi Los Cármenes de Granada; el diumenge 28, contra Geòrgia, a Tbilisi; i el dimecres 31, contra Kosovo, a La Cartuja de Sevilla.

També et pot interessar

stats