Gayà, Ferran Torres i Gerard Moreno, convocats amb la selecció

El combinat encetarà la fase de classificació per al Mundial de 2022 contra Grècia, Geòrgia i Kosovo.

Convocatòria de la selecció espanyola per als partits contra Grècia, Geòrgia i Kosovo
Convocatòria de la selecció espanyola per als partits contra Grècia, Geòrgia i Kosovo
15 de març 2021 - 12:14

El seleccionador, Luis Enrique, ha donat a conéixer els convocats de cara als pròxims partits de la selecció espanyola que encetaran la fase de classificació per al Mundial de Qatar, que tindrà lloc l'any 2022.

En la convocatòria estaran dos jugadors valencians, José Gayà i el jugador del Manchester City, Ferrán Torres. A més, també estarà el jugador del Vila-real Gerard Moreno.

Luis Enrique també incorpora novetats com la del porter del Brighton, Robert Sánchez; la del lateral de l'Sporting de Portugal, Pedro Porro; i la de l'extrem gadità de l'Eibar, Bryan Gil.

La selecció debutarà contra Grècia el pròxim 25 de març a l'estadi Los Cármenes de Granada. Després viatjarà a Tbilisi per enfrontar-se al combinat de Geòrgia el dia 28, i finalitzarà la tanda el dia 31 a la Cartuja de Sevilla contra Kosovo.

Josep Martínez, Guillamón i Abel Ruiz, convocats amb la Sub-21

El seleccionador del combinat Sub-21, Luis de la Fuente, també ha anunciat els convocats per als partits de la fase de grups de l'Europeu que Espanya disputarà a partir del 24 de març i que l'enfrontarà a Eslovènia, Itàlia i la República Txeca.

Entre ells destaca la inclusió de tres valencians, el porter alzireny del Leipzig, Josep Martínez, el defensa de l'Eliana que milita en el València CF, Hugo Guillamón; i el davanter d'Almussafes i jugador del Braga, Abel Ruiz. En la convocatòria també destaca el davanter del Llevant Dani Gómez i el migcampista del Vila-real Yéremi Pino.

També et pot interessar

stats