Gayà debutarà en la selecció amb Luis Enrique

El jugador valencianista de Pedreguer és una de les novetats en la llista de Luis Enrique per a jugar contra Croàcia i Anglaterra.

Luis Enrique compareix davant els mitjans de comunicació
Luis Enrique compareix davant els mitjans de comunicació / Efe

José Luis Gayà, internacional en totes les categories inferiors de la selecció espanyola, és una de les grans novetats en la primera llista oferida per Luis Enrique per a afrontar els dos partits que jugarà el combinat espanyol contra Anglaterra el 8 de setembre a Wembley i contra Croàcia a l'estadi Martínez Valero d'Elx el dimarts 11 de setembre.

A més del jugador valencianista de Pedreguer, també entra en la convocatòria el davanter del conjunt del Mestalla Rodrigo Moreno, un dels millor jugadors de la selecció espanyola en l'últim Mundial. En aquesta primera llista del nou seleccionador estan també els valencians Raúl Albiol i Saúl Ñíguez, jugadors del Nàpols i l'Atlètic de Madrid.

En la convocatòria del tècnic asturià trobem diverses novetats. A més del porter Pau López i de l'exjugador del Vila-real Rodri, està Dani Ceballos. També destaca la tornada de jugadors com Álvaro Morata.

Entre les absències en la convocatòria del tècnic asturià destaquen Jordi Alba, Iago Aspas o Koke. Encara que es mantenen jugadors com Sergio Ramos o Diego Costa en una llista de 24 futbolistes en què hi ha 11 jugadors nous respecte de l'equip que va afrontar el Mundial de Rússia.

La selecció espanyola es concentrarà dilluns a la ciutat del futbol de Las Rozas abans de viatjar a Anglaterra per a enfrontar-se a la selecció anglesa en la UEFA Nations League, la nova competició que substitueix els partits amistosos dels combinats nacionals per partits oficials.

Selecció sub-21

En la selecció sub-21, en què s'estrenarà el tècnic Luis de la Fuente, fa doblet el Vila-real amb els jugadors Pablo Fornals i Alfonso Pedraza. Estan presents també en la llista del combinat nacional espanyol que jugarà contra Albània i Irlanda, dos partits classificatoris per a l'Eurocopa de la categoria, el jugador del València Rodrigo Moreno, l'exvalencianista Rafa Mir i el porter de Xàbia Antonio Sivera, jugador de l'Alabés.

També et pot interessar

stats