Gattuso: "Mires la classificació i et fa por i preocupació"

El tècnic del València ha parlat abans del partit contra l'Athletic Club de quarts de final de Copa del Rei

Gattuso: "Mires la classificació i et fa por i preocupació"

El València CF s'enfronta dijous a l'Athletic Club en partit de quarts de final de la Copa del Rei. Un xoc en què l'equip de Mestalla arriba en una posició delicada en lliga, a tan sols tres punts de les posicions de descens.

Per això, el seu tècnic, Gennaro Gattuso, ha assegurat que no mirar la classificació "fa por i és preocupant", però està convençut de poder tirar la situació endavant perquè veu que l'equip treballa bé i està compromés.

Respecte del partit de Copa del Rei, Gattuso ha dit que tindrà la baixa de Thierry Rendall, però ha deixat la porta oberta a Kluivert, que en el matí d'aquest dimecres ha passat proves mèdiques, però a qui no li han detectat res.

Un xoc de Copa en què Gattuso espera tindre l'ajuda de l'afició a qui s'ha mostrat agraït i a qui tractarà de regalar "una nit fantàstica".

"Estem esperant els fitxatges"

Una de les preguntes que més es fa el valencianisme és si arribaran fitxatges en aquest mercat d'hivern. En eixe sentit, l'italià ha dit que continua esperant. "El club sap que em falta un migcampista", ha manifestat; i no li ha donat importància al fet que arribe en els últims dies de mercat, sempre que ho faça amb ritme i càrrega de minuts perquè es puga incorporar ràpidament a la disciplina valencianista.

També et pot interessar

stats