Gattuso: "He proposat centenars de noms per a fitxar"

El club de Mestalla encara la segona part de la temporada sense haver fet cap fitxatge

El tècnic del València CF, Gennaro Gattuso
El tècnic del València CF, Gennaro Gattuso

El València s'enfronta aquest dimecres a l'Sporting de Gijón en els huitens de final de la Copa del Rei. Un partit contra un rival de Segona Divisió, però que arriba amb totes les garanties de poder fer un gran partit i complicar el conjunt d'una categoria superior. A més, els asturians tenen a favor que el xoc es disputa a l'estadi d'El Molinón i que el València arriba amb les baixes de Diakhaby i Thierry amb molèsties; i de Samu Castillejo, que fa poc que s'ha operat de la monyica.

En eixe sentit, li han preguntat al tècnic sobre la possibilitat de fitxar en aquest mercat d'hivern. Ja ha passat l'equador i sembla que el València encara no ha mogut peça de manera clara per cap jugador.

Així, Gattuso ha assegurat que ha demanat "centenars de jugadors", però també sap que el mercat està com està, que el pressupost de l'equip és el que és i que, en general, "el mercat està molt car".

A tot això, s'afegeix que Gattuso no vol qualsevol jugador. En els últims dies ha sonat amb força el nom de Januzaj, no obstant això, Gattuso ha dit que prefereix que arriben jugadors que hagen tingut més minuts de cames durant aquesta temporada. "No podem esperar dos mesos fins que estiga bé", ha matisat.

Respecte de la situació actual del club, que amb l'empat del Cadis d'aquest dimarts contra l'Elx, es queda a només tres punts del descens, Gattuso sap que la clau implica jugar igual que com es va fer contra el Reial Madrid i que, tot i que el pròxim partit de Lliga és el dilluns, ells estan 100% centrats en el de Copa del Rei.

També et pot interessar

stats