Gattuso demana almenys dos reforços més

L'italià vol incorporar un jugador de banda i un migcentre defensiu

El tècnic del València, Gennaro Gattuso
El tècnic del València, Gennaro Gattuso

Els primers dos partits de l'era Gattuso han deixat bones sensacions en la parròquia valencianista. El conjunt de Mestalla ha derrotat, primer, el Borussia Dortmund per 3-1, i, després, el St. Gallen suís per 2-0.

No obstant això, el club, i sobretot Gattuso, desitja que hi haja dues noves incorporacions. Després de la de Samu Castillejo, que no podrà ser inscrit oficialment fins que no hi haja eixides, el València sondeja el mercat buscant dues posicions per a completar la plantilla, segons fonts de l'equip de Mestalla.

La primera d'aquestes és la del 6. Un migcampista defensiu, posició en la qual actuen Racic o Guillamón, i sobre la qual Gattuso ha posat el focus. En aquest punt, un dels jugadors preferits pel tècnic italià és l'uruguaià Lucas Torreira, jugador de l'Arsenal i que l'última temporada ha estat cedit en la Fiorentina, on ha jugat 35 partits entre lliga i Copa.

L'altra és la d'un jugador de banda, preferiblement esquerra, però que també es puga desenvolupar en la dreta. Ací és on apareixen jugadors com Matteo Politano. L'italià del Nàpols sona pràcticament des de l'inici de l'estada de Gattuso al València.

En qualsevol cas, l'arribada de jugadors està condicionada a l'eixida d'altres com Guedes, per la qual cosa s'espera que les noves incorporacions que es duguen a terme no siguen immediates sinó que s'apuren fins als últims dies o, inclús, hores del mercat de fitxatges.

La defensa no és una prioritat

D'altra banda, en la parcel·la defensiva el València no es planteja la incorporació de cap jugador. Gattuso està molt content amb la seua defensa, que ha sabut assimilar ràpidament els conceptes defensius que ha implementat el tècnic italià que, a més, presumeix de tindre la defensa més ràpida des que és entrenador. Una situació que ajuda per a poder jugar amb un bloc alt i mantindre l'equip complet format en uns 25 o 30 metres sobre el camp.

L'italià a més, es planteja la possibilitat de provar altres jugadors en altres demarcacions que no són les seues. Concretament, estem parlant de Foulquier, a qui Gennaro Gattuso podria provar de central.

També et pot interessar

stats