El futur de Rodrigo encara és una incògnita

Contra tot pronòstic, s'ha entrenat amb el València

Rodrigo, en l'entrenament de dimecres amb el València
Rodrigo, en l'entrenament de dimecres amb el València / À Punt Esports

A falta de dos dies per a començar la Lliga i de tres per al partit que el València disputarà contra la Reial Societat en la primera jornada, el futur de Rodrigo Moreno continua estant en l'aire. A l'endemà d'haver-se escampat el rumor que l'ubicava en l'Atlètic de Madrid, el davanter hispanobrasiler ha fet acte de presència a la Ciutat Esportiva de Paterna per tal d'exercitar-se al marge dels companys de plantilla.

Després de l'entrenament, cap a les 12:30 hores, el jugador ha tornat a eixir de les instal·lacions del València a tota pressa i sense fer cap declaració. Més tard, a les portes de la Ciutat Esportiva, Marcelino i Mateu Alemany tampoc han confirmat ni han desmentit res. L'entrenador i el director general s'han reunit, qui sap si per a buscar recanvis per al davanter. Noms com Werner, Mariano i André Silva ja sonen entre els aficionats del club de Mestalla.

Mentrestant, a la Ciutat Esportiva de l'Atlètic de Madrid, Ángel Correa s'ha entrenat com un més. La seua eixida al Milà és un pas clau per a l’entrada de Rodrigo en l’equip roig-i-blanc, ja que suposaria una injecció ecònomica per a l'Atlètic i alleugeraria la nòmina d'atacants. Però de moment, ni el moviment de Correa cap al Milà ni el de Rodrigo Moreno cap a l'Atlètic, s'han concretat.

Les espases estan en alt. El futur de Rodrigo, en l'aire.

També et pot interessar

stats