El futur de Jasper Cillessen en el València, enlaire

El porter neerlandés no ha viatjat amb l'equip a Anglaterra i ja ha comunicat al club la voluntat d'eixir-se'n

Cillessen torna a lesionar-se
Cillessen atura una pilota

El futur de Jasper Cillessen en el València no està clar. El neerlandés no ha viatjat amb la resta de l'equip a Anglaterra per a disputar el partit amistós contra el Nottingham Forest i, segons ha pogut saber À Punt Mèdia, ja li ha comunicat al club i al vestidor que vol abandonar el València. Aquesta decisió es deu al fet que el porter busca més minuts per a poder jugar el Mundial de Qatar amb els Països Baixos.

L'eixida no li vindria gens malament al club, que necessita alliberar massa salarial per a poder inscriure els fitxatges, i el neerlandés és una de les fitxes més altes de la plantilla. A més, ara mateix no és titular indiscutible i la seua posició està ben coberta amb Giorgi Mamardashvili, Jaume Doménech i Cristian Rivero.

Si s'acaba concretant, aquesta seria la primera eixida important del club aquest estiu, ja que fins ara només se n'han anat Denís Txérixev, que acabava contracte, i Omar Alderete, Hélder Costa, Bryan Gil i Ilaix Moriba, que han tornat als respectius clubs d'origen després de la cessió.

També et pot interessar

stats